ROYAL DONUTS ASSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Royal Donuts Asse. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 11:41 Lekkere donuts en vooral de Freak Shake was lekker (is wel geen donut). Vriendelijke bezorgster.
11 nov 2022 om 17:18 Les nagel très bon mais donuts la crème vanille sure et les autre un arrière goût moisi je croit plus très frais triste de payer pour ça plus jamais je passerais commande et avertis mes amis c est scandaleux
11 nov 2022 om 16:11 Nog steeds aan het wachten!!!! Al meer dan 2 uur!!!!
30 okt 2022 om 18:45 We hebben er van genoten. De dame die gebracht heeft was zeer fijn en aangenaam. Fijne Zondag.
2 okt 2022 om 13:25 Lekkere verse donuts, niet te vergelijken met de supermarktvarianten! Zeker een aanrader!
9 mei 2022 om 1:03 Alles was zeer lekker en vers. Alleen de vullingen zijn te dun en lopen uit.
7 mei 2022 om 23:43 Le temps d’attente était tout à fait respecté ( normalement c’était prévu 45 min) Livreur très sympathique ! Et les donuts excellents !
6 mei 2022 om 20:04 Le livreur était très sympathique je recommande j ai adore les donuts
27 apr 2022 om 19:53 J'aurais mit 0 étoile. J'attends toujours ma commande! Donc il est difficile de dire s'ils sont bon! J'attends toujours le retour de take away!
30 mrt 2022 om 23:14 Gewoonweg DE lekkerste donuts!
22 feb 2022 om 20:08 temp d'attente logique pour une distance de 19kilometre très bon et livreur très gentille
16 feb 2022 om 0:26 Livraison super rapide, livreur a bien respecté les infos pour nous joindre. C’était super super bon je recommanderais c’est sure